skip to Main Content

Besturingen / accessoires

Wat bedoelen we met besturingen? In principe is elke elektrische zonwering uit te breiden met een besturing. Vooral op draadloos gebied zijn er vele mogelijkheden.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zonnecel of tijdklok bij een rolluik, een zonnecel bij een screen, een extra windbeveiliging op een knikarmscherm, dit werkt allemaal volledig draadloos, leidingen zijn dus niet nodig. Uiteraard  kunt u ook altijd nog door middel van een hand of wandzender zelf uw zonwering of rolluik bedienen wanneer u dat wilt.
Ook zijn er allerlei accessoires verkrijgbaar, denk hierbij aan terrasverwarming, losse lichtlijsten voor onder uw terrasscherm of veranda, of zelfs draadloze besturingen voor bijvoorbeeld verlichting in en om het huis, de vijverpomp of waterornament.

In veel gevallen kunnen wij ook uw garagedeur motoriseren.  Alles is dan te besturen met één en dezelfde handzender. Of wat denkt u van alles besturen met uw smartphone waar ook ter wereld, zelfs dit is mogelijk. Wij demonstreren dit graag voor u in onze showroom.
Kortom, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Mail mij meer informatie:

    Back To Top