skip to Main Content

Graag verwelkomen wij u in onze recent compleet vernieuwde showroom.

Hier kunt u ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zonwering en een stukje buitenleven ervaren. Wij hebben getracht een zo goed mogelijk beeld te scheppen hoe ook uw woning en terras er uit zou kunnen zien.

Onze openingstijden zijn:

ma t/m vrijdag op afspraak.

dinsdag                          10.00 – 12.00 en 13.30 – 17.00

zaterdag                         10.00 – 12:30 (OP AFSPRAAK) (in de maanden november t/m februari zijn wij op zaterdag alleen op afspraak geopend, wanneer u onze showroom op zaterdag wilt bezoeken bent u uiteraard van harte welkom, als u dit van te voren kenbaar maakt dan zorgen wij dat de koffie klaar staat).

NA LANGE DAGEN HARD WERKEN IS HET VOOR IEDEREEN GOED OM AF EN TOE TIJD TE NEMEN VOOR RUST, ONTSPANNING EN TIJD MET HET GEZIN. OM DEZE REDEN ZIJN WIJ ER EVEN TUSSENUIT VAN 1 AUGUSTUS T/M 22 AUGUSTUS. VRIJDAG 31 AUGUSTUS TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR.

IN VERBAND MET HET CARONAVIRUS ZIJN WIJ TOT NADER BERICHT UITSLUITEND OP AFSPRAAK GEOPEND, DIT OM TEVEEL BEZOEKERS TEGELIJK TE VOORKOMEN. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK EN WE HOPEN OP UW BEGRIP HIERVOOR.

Wij proberen op bovenstaande tijden zoveel als mogelijk aanwezig te zijn. Echter ons vak is het leveren en monteren van kwaliteitszonwering aan uw woning, kortom de meeste werkzaamheden vinden plaats op locatie. Het is daarom niet geheel uitgesloten dat we ook op bovenstaande tijden niet aanwezig kunnen zijn, omdat we onze afspraken zoveel als mogelijk afstemmen met de klant. Daarom is het altijd het beste om van te voren een afspraak te maken voor een showroombezoek. Op deze manier kunnen we een showroom bezoek ook zoveel als mogelijk inplannen wanneer het u uitkomt.

Back To Top