skip to Main Content

Graag verwelkomen wij u in onze recent compleet vernieuwde showroom.

Hier kunt u ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zonwering en een stukje buitenleven ervaren. Wij hebben getracht een zo goed mogelijk beeld te scheppen hoe ook uw woning en terras er uit zou kunnen zien.

Onze openingstijden zijn:

 

Omdat het adviseren van zonwering in de meeste gevallen langer dan 5 minuten tijd in beslag neemt, is onze showroom op afspraak geopend. Dit om voldoende tijd voor u te reserveren en om wachten te voorkomen.

ma t/m vrijdag op afspraak.

dinsdag                          10.00 – 12.00 en 13.30 – 17.00 (op afspraak)

zaterdag                         10.00 – 12:30 (op afspraak)  (in de maanden oktober t/m februari zijn wij op zaterdag gesloten. Dit vanwege het feit dat wij een klein bedrijf zijn. Ook voor ons is het weleens belangrijk om na een zomer van enorme lange arbeidsdagen en weekenden doorwerken, even iets meer tijd in het privéleven te kunnen besteden. hopende op uw begrip hiervoor).

 

Wij proberen op bovenstaande tijden zoveel als mogelijk aanwezig te zijn. Echter ons vak is het leveren en monteren van kwaliteitszonwering aan uw woning, kortom de meeste werkzaamheden vinden plaats op locatie. Het is daarom niet geheel uitgesloten dat we ook op bovenstaande tijden niet aanwezig kunnen zijn, omdat we onze afspraken zoveel als mogelijk afstemmen met de klant. Daarom is het altijd het beste om van te voren een afspraak te maken voor een showroombezoek. Op deze manier kunnen we een showroom bezoek ook zoveel als mogelijk inplannen wanneer het u uitkomt.

Back To Top