Wanneer heeft uw zonwering of rolluik voor het laatst een onderhoudsbeurt gehad? Een zonwering of rolluik bestaat uit bewegende en draaiende delen. Deze heeft net als bijvoorbeeld uw auto of cv ketel weleens onderhoud nodig. Wij adviseren u om minimaal 1 keer in de 2 jaar uw rolluik of zonwering na te laten kijken. De kans dat u dan opeens onverwachts in het donker zit is dan een stuk kleiner. Eventuele gebreken of gebreken die eraan zitten te komen, worden dan in een vroeg stadium ontdekt en kunnen dan zonder dat u hiervan hinder ondervindt verholpen worden.

Stelt u zich eens voor dat u uw rolluik omhoog wilt doen en deze wil niet, dit kan dus gebeuren wanneer hier bijvoorbeeld al in geen 15 jaar naar de technische staat is gekeken. Stel u woont in Ooltgensplaat en constateert dit op maandag, het kan dan makkelijk voorkomen dat de eerst volgende route richting Ooltgensplaat pas op vrijdag is. Dit betekent dat u dan een hele week in het donker zit, terwijl dit niet nodig had hoeven zijn, wanneer uw rolluik gewoon zijn preventieve onderhoud had gekregen. Wij hopen dat u zult begrijpen dat wij niet voor elke kleine storing het hele eiland over kunnen rijden, dit zou zowel voor u, als voor ons een erg kostbare zaak gaan worden.

Een preventieve onderhoudsbeurt kan op route ingepland worden en is dan ook een stuk goedkoper.

Ook voor onderhoud en reparatie van uw zonwering of rolluik kunt u bij ons terecht.

Wij beschikken over volledig ingerichte montage/servicewagens, welke tot aan de nok, bijzonder georganiseerd zijn ingericht met nagenoeg alle voorkomende onderdelen en gereedschappen om uw zonwering of rolluik te kunnen repareren.

Voordeel hiervan is dat we in 90% van de gevallen bij 1 keer voorrijden uw zonwering of rolluik meteen kunnen repareren. Wat weer aanzienlijk scheelt in de kosten. Ons uurtarief is mischien iets hoger dan gemiddeld, hier tegenover staat de enorme voorraad aan onderdelen, onze jarenlange ervaring en de goede en vele gereedschappen, hierdoor kunnen we sneller handelen waardoor u onderaan de streep weer voordeliger uit bent. 

Het geniet onze voorkeur reparatie verzoeken per mail door te geven. Dit kan via het contactformulier op deze website.